Er du borger i Københavns Kommune og lidt gangbesværet, har du denne mulighed for at handle ind selv:

Fyld din rollator med varer, vi skal nok bære dem op til din hoveddør.

Hvis du selv vil købe dine varer, kød, grønsager, brød etc., og ikke mindst, møde andre mennesker, er dette en enestående mulighed,  som Københavns Kommune støtter og driver. Du skal visiteres til denne kørsel, tal med din sagsbehandler. Vi kalder den TURKØB.

Vi har dygtige chauffører og velkørende busser med lift og gode indstignings muligheder, som bruges til at transportere dig frem og tilbage.

Ganske gratis: Vi henter dig på din bopæl, kører dig til et butikscenter, du handler selv ind, og vi kører dig hjem igen og hjælper dig med at få dine varer bragt op til din hoveddør. Du må gerne bruge rollator, vi hjælper!

Du skal visiteres af din sagsbehandler på kommunen til denne gratis ordning. Er du lidt gangbesværet, er det os, du kan køre med, vi gir den hjælpende hånd.

En lift er rigtig god, når man har rollator med og mange varer.

Du har ca 1-1½ time i centeret og du skal kunne klare dig selv. Typisk handler du ind sammen med nogle af de andre, der også kører på samme tid som dig og måske drikker I en kop kaffe sammen.

Vi kører bl.a. til: Amagercenteret, Rødovre Centrum, Waterfront og Østerbro Centeret.

Typisk har du en fast dag i ugen, du kører og for det meste på samme tidspunkt. Centeret er også det samme, men alle ting kan ændres fra uge til uge, hvis vi som kører dig, bedre kan få busserne fyldt forsvarligt op.  Altså, du kan ikke selv bestemme dag eller center, men vi plejer at kunne ramme der, hvor du har tid.

Skal du melde afbud, brug altid dette nummer, det er en telefonsvarer, der kører hele døgnet, sig hvem du er, og hvornår du ikke kan køre: 52 51 73 79

Kontoret er åbent fra 10-14 mandag til fredag og vi har tlf: 38 86 62 18 ( men ikke om afbud, brug kun telefonsvarer om dette, tak)